Afla mai multe despre pungi si sacose

Polietilenă sau Hârtie

Sacoșele tip “Maiou” fabricate din folie HDPE, prelucrată prin embosare, oferă un aspect deosebit dar mai ales rezistență datorată microreliefului din textura foliei. Rezistența unei sacoșe HDPE este cu 50% mai mare decât cea a unei sacoșe similare ca mărime, realizată din folie netedă, simplă și neprelucrată.Realizăm sacoșe de acest tip, personalizate sau nepersonalizate, conform cererilor. Personalizarea sacoșei se poate realiza în maxim 2 culori. Utilitatea maxima a acestor sacose o regăsim în comerțul cu amănuntul.

Sacoșele tip “Banană” cu întăritura la mâner, se realizează din polietilenă de înaltă, medie sau joasă densitate, conform cerințelor dumneavoastră. De la cadouri corporate și până la magazinele de proximitate, sacoșa are strălucire și durabilitate, fără deformare orizontală sau verticală putând fi folosită în orice împrejurare. Personalizarea sacoșei se poate realiza în maxim 6 culori.

Sacoșele cu mâner aplicat (cu torti) sunt cele mai elegante sacoșe personalizate. Acestea sunt mai rar întâlnite datorită dificultății tehnice de realizare însă se evidențiază ușor fiind un plus de imagine pentru companiile care aleg să le folosească. Sacoșă cu mâner aplicat intră în categoria obiectelor promoționale foarte apreciate. Sunt apreciate în general de segmentul deținătorilor de magazine care se adresează la rândul lor categoriilor medii și superioare de consumatori, în special textile, electronice sau expozanți la evenimente speciale (târguri, expoziții sau simpozioane). Pentru rezistență, acest tip de sacoșă este prevăzut la mâner cu întăritură dublă termosudată.

Sacoșele din plastic biodegradabil, sunt fabricate dintr-o rășină compostabilă denumită Mater-Bi produsă de Novamont, o companie italiană de cercetare dedicată alternativelor ecologice față de pungile și filmele din plastic pe bază de polietilenă. Mater-Bi este o familie inovatoare de bioplastice care folosește substanțe obținute din plante precum amidon de porumb nemodificat genetic și polimeri biodegradabili și compostabili. NU se plateste deocamdata nici o taxa pentru acest tip de ambalaj , acestea fiind o alternativa decenta atat din punct de vedere al protectiei mediului, cat mai ales din punct de vedere al costurilor, la sacosele din polietilena virgina.

Sacoșele din hârtie, reprezintă o opțiune din ce în ce mai avantajoasă pentru comercianţii de confecţii și încălțăminte, pentru cei ce efectuează activități de catering, companiile media și de advertising, care oferă diferite obiecte promoționale cu sau fără personalizare, și nu în ultimul rând pentru cadouri corporate.Pungile din hârtie, reprezintă cel mai bun ambalaj pentru făină, mălai, pesmet, griș, zahăr și tot spectrul alimentar ce necesită o formă de ambalare pentru expunere. Excelează de asemenea în domeniul farmaceutic. Capacitatea de ambalare este cuprinsă între 0,5 si 50 kg. Comercializarea în bune condiții a semințelor tratate și a nutrețurilor combinate destinate zootehniei, necesită ambalaje din hârtie – pungi și saci – cu o rezistență mecanică sporită. Pungile sunt ambalate și livrate în cutii de carton ondulat, paletizate.